Appartement in Oostpoort Amsterdam

Stephanie & Bob benaderde Studio Nest nadat zij een appartement gekocht hadden in Oostpoort in Amsterdam. Stephanie is grafisch vormgever en heeft een goed beeld van wat ze mooi vindt. Om dit in hun eigen interieur te vertalen vonden ze beide moeilijk. Daarnaast is de woonruimte erg groot en dan rijst de vraag, hoe ga je dit indelen?

Rosa van Studio Nest heeft daarom een compleet interieuradvies en lichtplan voor hen gemaakt. Helaas bleek het niet mogelijk om een aantal kasten zwevend te bevestigen zoals voorgesteld in het ontwerp. Daarom heeft Rosa hen geadviseerd om een kleine plint onder de kasten te monteren zodat deze minder zwaar op de vloer staan en optisch lijken te zweven (nog uit te voeren).

Stephanie & Bob hadden niet verwacht dat een lichtplan zo belangrijk was, maar ze hebben er voor gekozen om het hele plan te realiseren, ook al moest het plafond verlaagd worden zodat de spots ingebouwd konden worden.

De opdracht:

  • Indeling gehele appartement
  • Ontwerp keuken
  • Kleur & materiaal advies
  • Voorstel nieuwe vloerafwerking
  • Lichtontwerp en lichtplan hele appartement
  • 3D visuals
  • Ontwerp terras

inTerieur en lichTplan

review

Rosa kijkt goed naar je woning en luistert naar wat je wil – of denkt te willen. Ze geeft je inzichten en wijst je op dingen waar je nooit aan gedacht zou hebben; dat is haar absolute meerwaarde. Zo heeft Rosa voor ons een lichtplan gemaakt dat geresulteerd heeft in sets van strakke spots door het hele appartement; echt fantastisch! Het geeft onze woning zoveel sfeer. Haar design voor de keuken heeft ervoor gezorgd dat deze een verlengde is van onze eet- en woonkamer en waar we uitgebreid kunnen koken en borrelen. Verder heeft ze ons heel goed en praktisch advies gegeven over het kiezen van een (houten) vloer, de kleuren op de muur, opties voor raamdecoratie, indelen en kopen van meubels ect. Studio Nest geeft je echt een (nieuw) thuis. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met haar recente ontwerp voor ons terras; bedankt Rosa!