kasteel zuid-limburg

“In 2017 kochten wij een uniek pand dat 10 jaar lang had leeg gestaan. Wij wisten op dat moment wel wat voor een interieur we mooi vonden, maar hoe dit te realiseren en tot een geheel te brengen daar waren we nog niet over uit. In onze regio vonden wij geen interieurarchitect die ons qua stijl aansprak. Per toeval vonden wij Rosa en werden wij direct enthousiast over haar gerealiseerde projecten. Bij de eerste kennismaking hadden we gelijk een goede klik en het vertrouwen dat Rosa de juiste persoon was die ons bij de ingrijpende renovatie kon begeleiden.

We kijken terug op een hele fijne samenwerking. De communicatie met Rosa was altijd duidelijk en correct en een spoed vraagje tijdens de verbouwing was nooit een probleem. Via telefoon, foto’s of videobellen kwamen we er altijd uit. Rosa heeft, met onze wensen, het karakter van het huis in ere gehouden, een tijdloos interieur gecreëerd en er een heerlijke, sfeervolle plek voor ons van weten te maken waar we nog elke dag van genieten.”

Rosa heeft ons met veel geduld en inzet bijgestaan bij het inrichten van ons huis in Heiloo. Ze is heel goed in staat om  de ideeën en voorkeuren die je zelf hebt te integreren in haar plan. Zowel haar voorstellen voor kleuren en materialen, als voor meubels en verlichting sloten helemaal aan bij wat we (nog niet wisten dat we) mooi vonden!

Het enige wat we een volgende keer anders zouden doen: nog meer in handen van Rosa leggen en haar helemaal de lead geven, ook in de begeleiding van de uitvoering.

Myriam & Frank

“We kochten een appartement van 180 m2 in Amsterdam-Zuid. Donker en met nogal wat achterstallig onderhoud. We zijn dus 6 maanden gaan ver(nieuw)bouwen en zijn op advies van onze architect bij Studio Nest terecht gekomen voor alle interieur-zaken. We deden een jaar of 10 geleden ook al eens zoiets en hadden dus geleerd van het verleden. Kortom; we hadden wel wat noten op onze zang. Rosa heeft ons uitermate deskundig en daarnaast ook op een heel plezierige manier door het hele proces heen begeleid. Inclusief adviezen die nog in de bouw tot detailveranderingen hebben geleid; echt fantastisch! Rosa is nauw betrokken geweest bij iedere fase. We waren met name onder de indruk van de manier waarop zijn vanuit onze smaak naar het aanbod op de markt keek en iedere keer weer met alternatieven en mogelijkheden kwam die daarin pasten maar waar wij niet van wisten dat die bestonden!

We hebben, mede dankzij haar, een fantastisch appartement waar we met enorm veel plezier in wonen!”

Toos & Gerard

INTERIEUR STADSAPPARTEMENT AMSTELKWARTIER

Na een decennium te hebben gewoond in een meer dan 100 jaar oud appartement in het centrum van Amsterdam, kochten wij een nieuwbouw woning in het Amstelkwartier. Een spannende stap, want hoe zorg je dat zo’n nieuwe woning niet te “clean” oogt, maar sfeer uitademt? Daarom schakelden wij Studio Nest in. Onze smaak: natuurlijke kleuren en materialen en een industrieel karakter. Daarnaast moest het  vanwege onze kleine kinderen vooral praktisch zijn.

Na een oriënterend gesprek wist Rosa direct wat wij wilden. Ze stelde precies de goede vragen en dat gaf meteen veel vertrouwen. Rosa adviseerde een betonvloer en stalen deuren, een keuken van wit en antraciet, veel spots en houten elementen en meubels. Door de verschillende contrasten is er een goede (tijdloze) balans ontstaan in kleuren en materialen.

Rosa is gedurende het adviestraject erg betrokken geweest. Ze heeft de meubels (met korting) besteld. Ze schakelde snel en behoedde ons voor interieur-blunders. De extra finishing touch tips & tricks aan het einde van het project waren ontzettend waardevol.

De woning is erg sfeervol geworden; het is precies wat we voor ogen hadden!

Tessa & Caspar

NIEUWBOUWWONING AMSTELVEEN

“Het creëren van sfeer in een splinternieuw gebouwd huis is een grote uitdaging. Naast afwerking is verlichting hierbij van essentieel belang. Daarom hebben wij na het tekenen van de koopovereenkomst Rosa gevraagd om een lichtplan te maken en inrichtingsadvies voor de begane grond. Het hele proces is zeer prettig, vlot en naar volle tevredenheid verlopen. Rosa heeft in alle stadia meegedacht en waar nodig geadviseerd. Tijdens het intake gesprek en de presentatie van de uitwerking bij ons thuis luisterde ze goed naar onze wensen en ideeën. Ze weet goed wat er in de markt te koop is en is neemt je daarmee enorm veel (zoek)werk uit handen. Tevens kan ze adviseren over adressen waar voorgestelde producten tegen een scherpe prijs te koop zijn.”

Familie Swen

WONING OUDERKERK AAN DE AMSTEL

Eindelijk was het zover: we mochten de koopovereenkomst tekenen voor ons nieuwbouwhuis in Ouderkerk aan de Amstel. Wij zijn meteen druk aan het ‘Pinteresten’ geslagen. Wat ons opviel is dat we steeds foto’s en ideeën van één bepaalde account mooi vonden: dat was de account van Rosa van Studio Nest. Haar ontwerpen straalden een bepaalde rust, stijl & moderniteit uit die ons beide enorm aansprak. We wisten zelf goed wat we mooi vonden, zo wilden we bijvoorbeeld graag de Eames DSW stoelen in onze woonkamer, hadden we gekozen voor een gietvloer en hadden we zelf een keuken ontworpen. Maar toen kwam de vraag: hoe passen alle losse onderdelen die we mooi vinden bij elkaar?  Welke armaturen horen hierbij en waar moeten we deze ophangen of plaatsen? We hebben toen contact gelegd met Studio Nest. We hadden het geluk dat ze ons project wilde doen. Na een leuke kennismaking met Rosa hadden we 100% het vertrouwen dat zij onze wensen kon vertalen naar een droominterieur. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad: het interieur is precies geworden waar we op hebben gehoopt en het is echt ons ‘thuis’. Rosa’s kennis van en gevoel voor design, kleur, lichtinval en architectuur heeft geleid tot perfect op elkaar afgestemde meubels, kleuren, materialen en vormen. Ze heeft altijd voor ons klaar gestaan, voor elke vraag of advies. Voor een volgend project weten we bij wie we weer moeten zijn! 

Anne & Thomas

APPARTEMENT IN OOSTPOORT AMSTERDAM

Rosa kijkt goed naar je woning en luistert naar wat je wil – of denkt te willen. Ze geeft je inzichten en wijst je op dingen waar je nooit aan gedacht zou hebben; dat is haar absolute meerwaarde. Zo heeft Rosa voor ons een lichtplan gemaakt dat geresulteerd heeft in sets van strakke spots door het hele appartement; echt fantastisch! Het geeft onze woning zoveel sfeer. Haar design voor de keuken heeft ervoor gezorgd dat deze een verlengde is van onze eet- en woonkamer en waar we uitgebreid kunnen koken en borrelen. Verder heeft ze ons heel goed en praktisch advies gegeven over het kiezen van een (houten) vloer, de kleuren op de muur, opties voor raamdecoratie, indelen en kopen van meubels ect. Studio Nest geeft je echt een (nieuw) thuis. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met haar recente ontwerp voor ons terras; bedankt Rosa!

Stephanie & Bob